ProVoet

Onze voeten worden dagelijks veel belast. Toch krijgen de voeten de minste aandacht bij onze dagelijkse verzorging, met als gevolg allerlei voetklachten zoals branderige voeten door overmatig eelt of pijn door een ingegroeide nagel of likdoorn.

Pijnlijke voeten kunnen voorkomen of verholpen worden door een bezoek aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Uw voeten krijgen dan de behandeling die ze nodig hebben.

Waaraan herkent u een vakbekwame ProVoet pedicure?

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ongeveer 13.500 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiŽne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.

Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!
De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website.

 

ProCert

ProCert heeft het Kwaliteitsregister voor de pedicure (KRP) ontwikkeld om de kwaliteit te verbeteren en borgen. Zorgverzekeraars, ketenpartners en consumenten verlangen van medische pedicures dat ze hun kennis en vaardigheden op peil houden. Per oktober 2015 is VoetTotaal hierin opgenomen.Contact

Sacha Kern
De Eilanden 13
Bergschenhoek
tel. 010-5221322
tel. 06-13031193

Website: www.voettotaallansingerland.nl
E-mail: VoetTotaal@kpnmail.nl

KvK nummer 58325913
KNAB bank reknr. NL97 KNAB 0258 1882 00
ProVoet nr 312356, ProCert nr 14141 
BTW NL001632453B04

 

Openingstijden

Openingsdagen: maandag t/m donderdag. Behandelingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak.

Een afspraak? Telefonisch of online door het invullen van het contact formulier

Klanten van VoetTotaal Lansingerland gaan akkoord met de Algemene Voorwaarden


©VoetTotaal 2020