Natuurlijke lamswol ofwel anti-druk wol

 

Veelzijdig toe te passen. Werkt drukontlastend / -verlichtend, zachte correctiemogelijkheid, reguleert het vochtniveau tussen de tenen en werkt preventief bij oa blaren, (pijnlijke) likdoorns en drukplekken. De anti-druk wol voegt zich makkelijk, is zacht, elastisch en zéér comfortabel. 

Geschikt voor oa pijnlijke plekken tussen/rondom tenen maar ook bij wintertenen, hielspoor, branderig gevoel onder de voet, weinig vetpolster, koude/warme voeten en bij oa (lange afstands-)wandelaars, sporters (bv hardlopers). Ook ter voorkoming van traumanagels.

 

 

Laufwunder

 

Laufwunder producten staan garant voor een efficiënte verzorging van de voeten.

De producten zijn een combinatie van huidvriendelijke grondstoffen, plantenextracten en natuurlijke substanties. Door gebruik van eersteklas grondstoffen wordt een goede kwaliteit gewaarborgd. 

 

Dadi Oil

 

Zorgt voor flexibele, stevige, glanzende nagelplaat/-riem. Ook geschikt voor droge, brokkelige (schimmel-)nagels icm anti-schimmelmiddel en nog veel meer: oa droge huid, eczeem, psoriasis, en brand-, schaaf en snijwondjes Kortom, voor huid-, haar- én nagelproblemen! Bevat o.a. avocado-, jojoba- en olijfolie voor een verzachtende en hydraterende werking. Wordt snel opgenomen, is niet vet en heeft een aangename geur.

 

Gellac GoTime

 

Longlasting gellac die base- en topgel overbodig maakt, maar absoluut zeer sterk is. De gellac heeft een superhoge pigmentatie en super hoogglans.

 

Gellac Mani-Q Color

 

Voor versteviging van de natuurlijke nagel. Een welbekend probleem zijn dunne, zwakke, poreuze nagels. Veel vrouwen gebruiken nagelverharder om hun nagels sterk te maken en lakken hun nagels om de 2-3 dagen omdat de nagellak beschadigt of afbladdert.

 

Met Mani-Q Color is dit probleem opgelost. Het product geeft gedurende 3-4 weken uitermate stevige nagels, een perfecte glans en kleur, nagels zonder inscheuren, splijtingen en afbladderende nagellak, is zeer elastisch en dus sterk.

 

Let op: Laat gellac door uw pedicure verwijderen. Zo voorkomt u beschadigingen aan uw nagels. Indien u de gellac door VoetTotaal heeft laten aanbrengen, is het verwijderen van de gellac bij de prijs inbegrepen. Voor het verwijderen van gellac, aangebracht door derden, wordt € 8,00 in rekening gebracht.

Wilt u gellac laten verwijderen welke is aangebracht door derden, icm met het cosmetisch afwerken van nagels dan wordt € 23,50 in rekening gebracht.

 

 

 

 

 

 

Depend 02 - lak geschikt voor schimmelnagels -

 

Zuurstofdoorlatende nagellak voor schimmelnagels. Gebruik dit icm de zuurstofdoorlatende base- en topcoat van hetzelfde merk.

Doordat deze producten de nagels niet afsluiten, zijn deze zeer geschikt voor schimmelnagels die (na behandeling bij VoetTotaal) met een anti-schimmelproduct behandeld worden. De laatstgenoemde dringt namelijk door de aangebrachte lagen heen.  

 

Caption Nagellak

 

Caption nagellak heeft de voordelen van een nagellak en een gellac in één.

 

Caption verzekert het volgende: makkelijk aan te brengen, supersnel droog, mooie glanzende kleur, blijft op de teennagels tot wel negen dagen zitten, makkelijk te verwijderen met nagellakremover.

De basecoat bevat werkzame stoffen en maakt de natuurlijke nagel sterker en gezonder. Geeft ook volume en voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoond. De nagels worden dus ook nog sterker en splijten minder snel.

Op dit moment wordt de nagellak alleen nog maar gebruikt in de vorm van een behandeling. Wel kunt u de nagellak bestellen.


 

FunghiClear

 

Een effectieve antischimmelspray met Manuka-olie. Bevat natuurlijke ingrediënten die helpen de huid en nagels in goede conditie te brengen en nieuwe schimmels te voorkomen. Kan ook preventief gebruikt worden.

 

FunghiClear en sporters

Voetschimmel is een welbekend probleem bij sporters. De schimmels worden meestal opgelopen door na het sporten gebruikt te maken van openbare douche- en wasruimten. Door het sporten in gesloten schoenen met vaak druk op verschillende punten van de voet is de huidweerstand laag. De schimmel kan zich dan makkelijk toegang verschaffen tot de huid. Het gebruik van FunghiClear na het douchen zorgt ervoor dat de schimmel zich niet kan hechten en daardoor de voet / nagel niet kan belasten.

 

FunghiClear en ouderen

Op hogere leeftijd neemt de huidweerstand af en de voetverzorging wordt moeilijker omdat men de voeten vaak niet goed kan drogen. Preventief gebruik van FunghiClear kan helpen schimmels aan de huid en nagel te voorkomen. Doordat FunghiClear een spray is kunnen ouderen vanaf afstand de voeten insprayen.

 

Ook verkrijgbaar MuscleClear (spier-/gewrichtsklachten) en SudorClear (antitranspiratiegeur van voet/schoen). Deze drie middelen staan geregistreerd als medisch hulpmiddel en zijn niet verkrijgbaar bij apotheek / drogist.


       VoetTotaal biedt u de mogelijkheid om deze unieke producten aan te schaffen.

 


Contact

Sacha Kern
De Eilanden 13
Bergschenhoek
tel. 010-5221322
tel. 06-13031193

Website: www.voettotaallansingerland.nl
E-mail: VoetTotaal@kpnmail.nl

KvK nummer 58325913
KNAB bank reknr. NL97 KNAB 0258 1882 00
ProVoet nr 312356, ProCert nr 14141
BTW NL001632453B04

 

Openingstijden

Openingsdagen: maandag t/m donderdag. Behandelingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak.

Een afspraak? Telefonisch of online door het invullen van het contact formulier

Klanten van VoetTotaal Lansingerland gaan akkoord met de Algemene Voorwaarden

©VoetTotaal 2020