Nieuws

 

HARSEN

Harsen is het verwijderen van overtollige haren d.m.v. een kleverige substantie. Harsen en waxen is hetzelfde. Een haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-8 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt, zodat je in tegenstelling tot scheren, na harsen nooit harde stoppels zult hebben.

En wanneer u de benen regelmatig laat ontharen, zullen de haren minder sterk terugkomen en soms zelfs helemaal niet meer!!

 

NCM Sculpture Clear Gel

De gel is te gebruiken bij verschillende soorten nagels: ingroeiende of tunnelnagel, schimmelnagel, gebroken nagel. In geval van ingroeiende of tunnelnagel zorgt de gel vanwege zijn grote trekkracht dat de nagel weer gecorrigeerd teruggroeit. Tevens wordt hiermee de pijnklacht weggenomen.

Bij een schimmelnagel wordt de schimmel zo ver als mogelijk verwijderd en kan deze na het aanbrengen van de gel gewoon behandeld worden met een anti-schimmelproduct, zodat er een gezonde nagel terug kan groeien. Daarnaast is het product geheel transparant voor een ultieme schimmelcontrole.

 

 

Voetreflexmassage

De reflexzones in de voet staan in verbinding met het hele lichaam. Met een ontspannende voetreflexmassage wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd en wordt het lichaam weer in balans gebracht. Dit geeft een intens gevoel van ontspanning en verlicht bij stress en spanning.

 

Shoefresh

  

Last van schimmelnagels? Weet dan dat de schimmelsporen ook in je schoenen zitten. Maak je schoenen schimmelvrij en plaats deze tijdens een behandeling op de Shoefresh.

Kenmerken: droogt natte schoenen snel en effectief; doodt schimmels en bacterien zodat nare geurtjes verdwijnen; voorkomt verdere (schimmel)besmetting vanuit de schoenen!

 

Dit voor slechts € 1,50 per paar / 30 minuten !!     Ook voor hand-/skischoenen, scheenbeschermers, helm etc.

 

Kadobon

Kadobonnen verkrijgbaar voor zowel man als vrouw. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen!

Kies voor een vooraf afgesproken behandeling of een bon met waarde naar keuze.

Niet inwisselbaar voor contanten.

 

Voor de behandelingen en prijzen verwijs ik u naar de prijslijst op deze site !

 

     


Contact

Sacha Kern
De Eilanden 13
Bergschenhoek
tel. 010-5221322
tel. 06-13031193

Website: www.voettotaallansingerland.nl
E-mail: VoetTotaal@kpnmail.nl

KvK nummer 58325913
KNAB bank reknr. NL97 KNAB 0258 1882 00
ProVoet nr 312356, ProCert nr 14141
BTW NL001632453B04

 

Openingstijden

Openingsdagen: maandag t/m donderdag. Behandelingen zijn uitsluitend mogelijk op afspraak.

Een afspraak? Telefonisch of online door het invullen van het contact formulier

Klanten van VoetTotaal Lansingerland gaan akkoord met de Algemene Voorwaarden

©VoetTotaal 2020